Pulpe De Pui Tandoori

Coapsele de pui Tandoori ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,76 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 560 calorii. Mergeți la magazin și ridicați coapsele de pui, ghimbir, iaurt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ghimbir ai putea urma acest curs principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pulpe De Pui Tandoori, Pulpe De Pui Tandoori La Gratar, și Pulpe de pui în stil Tandoori – fără carbohidrați și fără Gluten.
Instrucțiuni
Clătiți și uscați coapsele de pui.
Într-un castron mare, combinați ingredientele rămase și amestecați până se omogenizează.
Adăugați coapsele și asigurați-vă că sunt acoperite. Acoperiți cu folie de plastic și refrigerați cel puțin 2 până la 3 ore, de preferință peste noapte.
Configurați grătarul pentru gătit indirect la foc mediu-mare. Grătar de ulei când este gata să înceapă gătitul.
Scoateți puiul din frigider și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Gătiti 40 până la 45 de minute sau până când temperatura internă atinge 180 de grade F. Verificați dacă există coacere tăind în coapsă pentru a vă asigura că nu există roșeață lângă os.
Notă grătar interior: pregătiți puiul conform instrucțiunilor. Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F. prăjiți în cuptorul preîncălzit pe foaia de copt căptușită cu folie timp de 30 de minute sau până când temperatura internă atinge 180 de grade F.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asian. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Eseul Chenin Blanc cu un rating de 4,2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![Eseu Chenin Blanc]()
Eseu Chenin Blanc
Eseul Chenin Blanc este un amestec alb cu corp mediu realizat din soiul alb din Africa de Sud, Chenin Blanc. Chenin Blanc oferă vinurilor salata de fructe, aromele de guava și pepene galben și o aciditate răcoritoare. Unele Sur se află pe mai puțin timp de câteva luni adaugă la complexitatea și corpul. O notă de Viognier aromat completează structura fructelor cu câteva indicii florale. Vinul este perfect singur ca aperitiv pe verandă într-o zi fierbinte de vară. Chenin Blanc se împerechează bine cu o gamă largă de alimente, în special sushi, stridii, curry Asiatic, mâncăruri dulci și acrișoare și salate de vară.Amestec: 87% Chenin Blanc, 13% Viognier