Pulpe de pui la grătar cu chutney de Cilantro-mentă

Pulpe de pui la grătar cu chutney de Cilantro-mentă
Coapsele de pui la grătar cu chutney de Cilantro-mentă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 421 calorii, 25g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și דל פחמימות,ă servește 4 și costă $1.35 pe portie. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de frunze de mentă, ulei de canolan, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Pulpe de pui la grătar cu chutney de Cilantro-mentă, Frigarui de creveți la grătar cu chutney de Cilantro-mentă, și Kebaburi de pui cu condimente indiene cu chutney de Cilantro-mentă.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar; amestecați 2 linguri de ulei și 1 3/4 lingurițe de chimen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
2
Adăugați puiul în pungă, sigilați și masați marinada în pui. Marinați la frigider 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Scoateți puiul din pungă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Presărați puiul cu 1/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Așezați pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătați 8 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Combinați cilantro, mentă, ceapă și jalapeo într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
8
Adăugați restul de 1 1/2 lingurițe de ulei, restul de 1/4 linguriță de chimen și 1/4 linguriță de sare; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
9
Serviți puiul acoperit cu chutney.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 41 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Revista