Pulpe de pui fierte cu smochine și frunze de dafin
Coapsele de pui fierte cu smochine și frunze de dafin sunt un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 4,34 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 45g de grăsime, și un total de 749 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, sare, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui fiert cu smochine pe Escarole ofilite, Pui fiert și smochine cu miere Gastrique, și Pui fiert rapid cu oțet cu usturoi și frunze de țelină.
Instrucțiuni
Presărați puiul cu sare și piper.
Așezați 1 frunză de dafin pe fiecare coapsă de pui.
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 10 inci la foc mediu-mare.
Așezați puiul, frunzele de dafin în jos, în tigaie. Gatiti 5 minute sau pana se rumeneste. Întoarceți puiul; gatiti 3 minute.
Adăugați apă; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 5 minute.
Scoateți puiul din tigaie.
Adăugați șalotă; gatiti 2 minute.
Adăugați pui, vin, oțet și miere în tigaie; aduceți la fierbere. Gatiti 1 minut. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți 5 minute sau până când puiul este gata.
Adăugați smochine; acoperiți și fierbeți 5 minute sau până când smochinele sunt fragede.