Pulpe de pui crocante cu cartofi și rozmarin

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați coapsele crocante de pui cu cartofi și rozmarin. Această rețetă servește 6. Pentru $ 8.34 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 are 1024 calorii, 59G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați skin-on, rozmarin, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Crispy Rosemary Sriracha pulpe de pui (cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten), Pulpe de pui cu muștar cu cartofi de rozmarin, și Pulpe de pui crocante la cuptor cu cartofi Festonati.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Presărați puiul cu 2 lingurițe. sare, piper și boia.
Încălziți uleiul într-o tigaie din fontă de 12 inci la foc mare până când uleiul începe să fumeze.
Așezați puiul în tigaie, cu pielea în jos; reduceți căldura la mediu-mare și gătiți 15 minute.
Transferați puiul pe o farfurie; aruncați picăturile.
Așezați cartofii într-un singur strat în tigaie și presărați cu 1 lingură. rozmarin proaspăt tocat și 1/4 linguriță. sare.
Așezați puiul, cu pielea în sus, în tigaie și presărați cu 1/4 linguriță. rozmarin proaspăt tocat.
Coaceți la 400 timp de 25 până la 30 de minute.