Pulled Chicken Ragu and Rigatoni

Pulled Chicken Ragu and Rigatoni
Pulled Chicken Ragu și Rigatoni ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 72 g de proteine , 76 g de grăsimi și un total de 1296 de calorii . Pentru 4,1 USD per porție , această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute . Mergeți la magazin și cumpărați sare kosher, evoo, piept de pui pe piele și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Vă este adus de Foodnetwork. Cu un scor de lingură de 0% , acest fel de mâncare este îmbunătățibil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Chicken Ragu w Rigatoni , Baked Rigatoni With Carnat și Baked Rigatoni .

Instrucțiuni

1
Pune pulpele și pieptul de pui într-o oală medie cu morcovii, țelina, ceapa tăiată în sferturi și foile de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau TocatePancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
Tăiate în Bastoane Subțiri SauTăiate în Bastoane Subțiri Sau
Brânză Pecorino RasăBrânză Pecorino Rasă
Brânză Pecorino RasăBrânză Pecorino Rasă
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Stropiți cu sare și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere, apoi reduceți la fiert pentru a găti și a aroma bulionul, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Transferați puiul într-un vas puțin adânc până când se răcește suficient pentru a fi manipulat. Strecurați bulionul și rezervați carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
4
Puneți ciupercile uscate într-o oală mică și acoperiți cu 1 până la 1 1/2 cană de supă. Aduceți la fiert până când ciupercile sunt reconstituite, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Scoateți carnea de pe oasele de pui, aruncând pielea și oasele și trageți în bucăți mici. Veți avea nevoie doar de carne întunecată. (Rezervați carnea albă pentru o altă utilizare, cum ar fi pui cremos și tăiței.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Kg Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)5 Kg Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
6
Încălziți EVOO la foc mediu-mare în oala folosită pentru a găti puiul. Gătiți pancetta pentru a se face, 2 până la 3 minute. Amestecați ceapa tocată, usturoiul și rozmarinul, stropiți cu sare și piper și gătiți până când ceapa se înmoaie, 7 până la 8 minute. Se amestecă pasta de roșii, se toarnă vinul și se fierbe până scade la jumătate. Puneți puiul tras în oala cu 2 căni din bulionul rezervat. (Rezervați bulionul de pui rămas pentru o altă rețetă, cum ar fi Pui cremos și tăiței.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pui TrasPui Tras
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Suc De Lămâie Goya®Suc De Lămâie Goya®
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
YukonYukon
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Tăiați ciupercile reconstituite și adăugați-le în sos împreună cu lichidul lor. Se fierbe pentru a îngroșa sosul, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
8
Aduceți o oală mare cu apă cu sare la fiert și gătiți pastele al dente. Rezervați 1 cană de lichid de gătit cu amidon chiar înainte de scurgere. Se amestecă pastele cu sosul și apa cu amidon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
Amestecați niște pecorino și serviți cu mai mult pentru a trece la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PecorinoPecorino
10
Se ornează cu pătrunjel cu frunze plate ierboase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel Cu Frunze PlatePătrunjel Cu Frunze Plate
11
Notă pentru bucătar: Răciți și păstrați sosul pentru o masă pregătită. Aduceți la temperatura camerei înainte de a reîncălzi la foc mediu. Fierbe pastele chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Revista