Puiul prăjit al lui Jan

Puiul prăjit al lui Jan este un fără gluten, fără lactate și primar felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 459 calorii, 31g de proteine, și 35g de grăsime. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de rozmarin, ulei de măsline, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui prăjit cu salată Bibb și vinetă de pui prăjită, Tapenade de măsline Crusted pui și Quinoa cu usturoi prăjit, ardei roșii prăjiți și busuioc, și I Ain ' t Chicken Chicken: piept de pui prăjit crocant cu portocală și Cardamom pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Frecați puiul și cavitățile cu 2 linguri ulei de măsline, căței de usturoi, sare și piper.
Puneți aripile de pui sub; legați picioarele împreună cu șirul, dacă doriți.
Turnați restul de 1 lingură de ulei într-o tigaie mare din fontă; așezați puiul, cu pieptul în sus, în tigaie.
Puneți 1 fir de rozmarin și 2 sferturi de lămâie în cavitatea gâtului de pui; repetați în cavitatea inferioară.
Așezați crenguta de rozmarin rămasă sub piele.
Coaceți la 450 timp de 30 de minute; reduceți căldura la 350 și coaceți 1 oră.
Se servește cu cartofii prăjiți ai lui Jan.