Puiul Khao Man Gai al lui Nong ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 554 calorii, 30g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 113 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de ghimbir, ulei de cocos, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de cocos, puteți urma acest fel principal cu Ciocolată neagră zmeură nucă de cocos fulgi de ovăz (făcute cu ulei de cocos!) ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 63%. Rețete similare includ Pui Khao Soi, Pui Khao Soi, și Rețetă ca Phe Sua Nong (cafea fierbinte Vietnameză) - stil de Camping.
Instrucțiuni
1
Se fierbe apa într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Puneți puiul, usturoiul, ghimbirul, sarea și zahărul în oală. Reveniți la fierbere și lăsați să fiarbă timp de 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Usturoi
Ghimbir
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Scoateți puiul, acoperiți-l pentru a se încălzi și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
4
Încălziți uleiul de cocos într-un aragaz de orez sau o oală cu fund greu, cu capac; gătiți și amestecați usturoiul, șalotele, ghimbirul și frunzele de pandan până devin aurii și aromate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Cocos
Ceapă Eșalotă
Usturoi
Ghimbir
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Orez Aragaz
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Se toarnă orezul în aragazul sau oala de orez; se amestecă pentru a acoperi cu ulei. Se amestecă bulionul de pui și se stabilește ciclul aragazului de orez. Dacă folosiți o oală, aduceți orezul la fierbere, acoperiți, reduceți focul la minim și fierbeți 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
Orez
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Orez Aragaz
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Combinați ghimbirul, ardeii iute Thailandezi roșii, soia fermentată, usturoiul murat, oțetul alb și sosul de soia într-un robot de bucătărie sau blender. Pulsați până la lichefiat, dar nu neted ca textură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Murat
Oțet Alb Distilat
Sos De Soia
Soia
Ardei Iute
Ghimbir
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Dezosați puiul și tăiați-l în bucăți de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
8
Așezați bucățile de pui peste orezul fiert pentru a servi. Se acoperă cu sos (sau se servește sos pe lateral) și se ornează cu castraveți și coriandru. Bucurați-vă!