Usturoi iubitor de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 1.99 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 34G de grăsime, și un total de 524 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de pătrunjel, suc de lămâie, pesmet condimentat italian și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Puiul iubitului de usturoi, Usturoi iubitor freca, și Hummus iubitor de usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Amestecați apa, sarea kosher și zahărul împreună până când sarea și zahărul se dizolvă complet într-o saramură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare
Saramură
Zahăr
Apă
2
Puneți sânii de pui într-o pungă mare de plastic resigilabilă; turnați saramură în pungă cu puiul. Strângeți aerul din pungă și sigilați. La frigider timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Pui întreg
Saramură
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
3
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 13x9x2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
4
Amestecați parmezanul, firimiturile de pâine, pătrunjelul, sarea și piperul negru împreună într-un bol; întindeți aproximativ 1/3 din amestec în fundul vasului de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Piper Negru
Pesmet
Pătrunjel
Kilograme De Mure (aproximativ
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Bol
5
Scoateți puiul din saramură, scuturați excesul de lichid și uscați. Aruncați saramura rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Zahăr Roșu Grosier
6
Înveliți puiul cu ulei de măsline. Aranjați puiul deasupra stratului de brânză parmezan în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Ulei De Măsline
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
7
Presărați amestecul de brânză parmezan rămas peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Pui întreg
8
Amestecați usturoiul, margarina și sucul de lămâie împreună într-un bol mic; stropiți peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Margarină
Pui întreg
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Gatiti pieptul de pui pana cand nu mai este roz in centru si sucurile se limpezesc, 25-30 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească cel puțin 165 grade F (74 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
10
Treceți cuptorul la fiert.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
11
Presărați brânză peste pieptul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Brânză
12
Încălziți broilerul cuptorului. Gatiti puiul sub broiler pana cand branza se topeste si se rumeneste, aproximativ 5 minute mai mult.