Puiul iubitului de usturoi

Puiul iubitului de usturoi
Usturoi iubitor de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 1.99 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 34G de grăsime, și un total de 524 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de pătrunjel, suc de lămâie, pesmet condimentat italian și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Puiul iubitului de usturoi, Usturoi iubitor freca, și Hummus iubitor de usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați apa, sarea kosher și zahărul împreună până când sarea și zahărul se dizolvă complet într-o saramură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
SaramurăSaramură
ZahărZahăr
ApăApă
2
Puneți sânii de pui într-o pungă mare de plastic resigilabilă; turnați saramură în pungă cu puiul. Strângeți aerul din pungă și sigilați. La frigider timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Pui întregPui întreg
SaramurăSaramură
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
3
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 13x9x2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
4
Amestecați parmezanul, firimiturile de pâine, pătrunjelul, sarea și piperul negru împreună într-un bol; întindeți aproximativ 1/3 din amestec în fundul vasului de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Piper NegruPiper Negru
PesmetPesmet
PătrunjelPătrunjel
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
5
Scoateți puiul din saramură, scuturați excesul de lichid și uscați. Aruncați saramura rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
6
Înveliți puiul cu ulei de măsline. Aranjați puiul deasupra stratului de brânză parmezan în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
7
Presărați amestecul de brânză parmezan rămas peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Pui întregPui întreg
8
Amestecați usturoiul, margarina și sucul de lămâie împreună într-un bol mic; stropiți peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MargarinăMargarină
Pui întregPui întreg
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Gatiti pieptul de pui pana cand nu mai este roz in centru si sucurile se limpezesc, 25-30 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească cel puțin 165 grade F (74 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
10
Treceți cuptorul la fiert.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Presărați brânză peste pieptul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
BrânzăBrânză
12
Încălziți broilerul cuptorului. Gatiti puiul sub broiler pana cand branza se topeste si se rumeneste, aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista