Puiul frecat uscat al lui Sarah
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Puiul frecat uscat al lui Sarah ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 2123 calorii, 172g de proteine, și 135g de grăsime. Această rețetă servește 1. Pentru $9.27 pe portie, această rețetă acoperă 69% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este plăcută de 66 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare de mare, semințe de țelină, pătrunjel și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 97%, ceea ce este extraordinar. Rețete similare includ Cel mai bun freca condiment uscat pentru pui, carne de vită și carne de porc, Prăjituri Sarah Bernhardt (Sarah Bernhardt-Kager) (Daneză), și Plăcintă cu oală de pui a lui Sarah Shipley.
Instrucțiuni
Combinați praful de usturoi, praful de ceapă, boia de ardei, pătrunjelul, oregano, ardeiul cayenne, salvie, cimbru, coriandru, semințe de țelină, sare și piper negru într-un castron. Frecați puiul în interior și în exterior cu amestecul de condimente. Umpleți cavitatea puiului cu usturoiul zdrobit și ceapa.
Așezați într-un vas de copt de 9x13 inci și acoperiți cu folie de plastic. Refrigerați 4 ore până peste noapte.
Preîncălziți un cuptor la 325 grade F (165 grade C).
Scoateți și aruncați folia de plastic.
Coaceți puiul în cuptorul preîncălzit până când nu mai este roz la os și sucurile curg limpede, aproximativ 2 ore. Un termometru cu citire instantanee introdus în cea mai groasă parte a coapsei, lângă os, ar trebui să citească 180 de grade F (82 de grade C).
Scoateți puiul din cuptor, acoperiți cu o foaie dublată de folie de aluminiu și lăsați să se odihnească într-o zonă caldă timp de 10 minute înainte de feliere.