Puiul de vară al lui Lorraine Wallace

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul de vară de la Lorraine Wallace. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 64G de proteine, 72g de grăsime, și un total de 923 calorii. Pentru $2.78 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pui, ulei de măsline, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă este plăcută de 111 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Puiul de susan al lui Lorraine Wallace, Quiche-ul rapid de pui și legume al lui Lorraine Wallace, și Puiul lui Lorraine Wallace și caju în căni de salată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți puiul din frigider, clătiți cu apă rece și uscați-l cu prosoape de hârtie. Frecați uleiul de măsline pe pui pentru a acoperi.
Lăsați să stea 15 minute.
Într-o tigaie din fontă la foc mediu, încălziți cele 6 linguri de ulei.
Așezați puiul în tigaie, cu pieptul în jos, reduceți focul la mediu-mic și gătiți timp de 15 până la 18 minute. Folosind clești, întoarceți puiul, pieptul în sus și acoperiți cu usturoiul și ierburile.
Gatiti inca 20 de minute, ungand ocazional cu uleiul si sucurile din tigaie.
Transferați puiul pe o tăietură și presărați sare și piper după gust. Se acoperă cu folie de aluminiu, se lasă să se odihnească 10 minute, apoi se sculptează și se servește.