Puiul de bere al lui Terry
Puiul de bere al lui Terry necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 35g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 495 calorii. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $1.85 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Ziua Tatălui. Mergeți la magazin și ridicați cartofi, ceapă, praf de chili și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Plăcinta ușoară de pui preferată a lui Terry, Pui prăjit cu bere – berea adaugă un gust foarte aromat și pământesc atâtor lucruri. Puiul prăjit cu bere este fabulos, și Smoothie-ul lui Terry.
Instrucțiuni
Clătiți și uscați pieptul de pui. Frecați pudra de usturoi și pudra de chili pe suprafața puiului; condimentează cu sare și piper.
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu; așezați puiul în tigaie cu partea osoasă orientată în jos.
Adăugați ceapa. Acoperiți tigaia și gătiți, amestecând ceapa ocazional, 15 minute. Întoarceți puiul și continuați să gătiți până când puiul nu mai este roz la os și sucurile curg limpede, aproximativ 30 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus lângă os ar trebui să citească 165 grade F (74 grade C).
Adăugați cartofii în tigaie, întoarceți capacul în tigaie și gătiți până când cartofii sunt fierți, 7 până la 10 minute.
Se toarnă berea în tigaie și se lasă amestecul să se gătească descoperit până când lichidul este absorbit în cea mai mare parte, 7 până la 10 minute.
Scoateți puiul într-un platou și puneți-l deoparte.
Presărați brânza peste amestecul de cartofi și ceapă; gatiti pana se topeste branza.
Se servește fierbinte cu pieptul de pui.