Pui și varză de Bruxelles peste piure de fasole albă și rozmarin

Pui și varză de Bruxelles peste piure de fasole albă și rozmarin
Varza de pui și Bruxelles peste piureul de fasole albă și rozmarin este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție conține 531 calorii, 35g de proteine, și 40g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,76 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, sare, coapse de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, care este solid. Rețete similare includ Fasole albă, varză de Bruxelles și tartă de rodie, Fiert Hoisin bere coaste scurte cu rozmarin alb-fasole pur cca. e, și Piure Spruiten (piure de varză de Bruxelles).

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Într-un castron mediu, aruncați varza de Bruxelles cu 1 lingură de ulei, 1/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Puneți bucățile de pui într-o tigaie mare și aruncați cu 1 lingură de ulei, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Aranjați bucățile de pui la aproximativ 1 inch distanță, cu pielea în sus și prăjiți timp de 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
4
Adăugați varza de Bruxelles și continuați să gătiți până când puiul și mugurii sunt gata, cu aproximativ 12 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
VarzăVarză
5
Transferați-le în farfurie și lăsați să se odihnească într-un loc cald timp de aproximativ 5 minute.
6
Între timp, într-o cratiță medie, încălziți restul de 2 linguri de ulei, usturoiul și rozmarinul la foc mic, amestecând, timp de 3 minute. Ridicați focul la moderat și adăugați fasolea, 1/4 cană de apă, 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper. Gatiti, zdrobind fasolea intr-un piure grosier, pana cand este fierbinte, aproximativ 5 minute. Se amestecă pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gât De PuiGât De Pui
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
7
Se toarnă grăsimea din tigaia de prăjire. Puneți tigaia la foc moderat și adăugați restul de 1/4 cană de apă. Aduceți la fierbere, răzuind fundul tigaiei pentru a disloca orice bucăți maro. Se fierbe până se reduce la 1/4 cană, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
8
Adăugați orice sucuri acumulate din pui și câte un vârf de sare și piper. Puneți piureul de fasole albă pe farfurii și acoperiți cu puiul, varza de Bruxelles și apoi sucurile de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Recomandare de vin: asociați acest fel de mâncare de inspirație mediteraneană cu un roșu cu aromă completă din Franța. Încercați unul din sudul Văii Rhne, cum ar fi un Chteauneuf-du-Pape sau un Ctes-du-Rhne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista