Puiul în stil asiatic și tăiței cu anason stelat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,21 USD pe porție. O porție conține 406 calorii, 16g de proteine, și 23g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, gros de ghimbir, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 53%. Rețete similare includ Pere Asiatice cu anason stelat coapte în pergament, Carne De Porc Dulce Din Soia Cu Anason Stelat În Stil Coreean, și Pui fript cu anason stelat.
Instrucțiuni
1
Puneți ciupercile shiitake într-un castron și acoperiți cu apa clocotită. Se lasă deoparte să se înmoaie aproximativ 20 de minute. Frecați ciupercile în lichidul de înmuiere pentru a îndepărta orice nisip. Aruncați tulpinile și tăiați subțire capacele. Puneți lichidul de înmuiere și capacele feliate deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Shiitake
Ciuperci
Apă
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Într-un castron mediu, amestecați albușul de ou, amidonul de porumb, sarea și 1 lingură de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Albușuri De Ou
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați puiul și amestecați bine pentru a acoperi. Se lasă deoparte 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
4
Puneți tăiței de celofan într-un castron și acoperiți cu apă caldă. Se lasă deoparte până se îndoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De Celofan
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Scurgeți tăiței și dați deoparte. Într-un castron mic, combinați vinul, sosul de soia, sosul de stridii, uleiul de arahide, uleiul de susan, usturoiul și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Stridii
Ulei De Arahide
Ulei De Susan
Sos De Soia
Paste
Usturoi
Zahăr
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Într-o cratiță mare, combinați 3 căni de apă cu ghimbirul și anasonul stelat. Turnați încet lichidul de ciuperci rezervat, oprindu-vă înainte de a ajunge la nisipul din partea de jos. Se aduce la fierbere la foc mare. Reduceți focul la minim, acoperiți și fierbeți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anason Stelat
Ciuperci
Ghimbir
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
7
Adăugați amestecul de sos de soia și creșteți focul la moderat ridicat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia
8
Adăugați puiul și gătiți până la opac, amestecând cu o furculiță mare pentru a separa benzile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
9
Adăugați shiitakes și tăiței de celofan. Folosind clești, ridicați și amestecați tăiței până devin transparenți, aproximativ 3 minute. Se amestecă bietul elvețian și scallions și se transferă în 4 boluri mari. Condimentează cu piper alb și câteva picături de ulei de chili și servește.