Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul și găluștele. Această rețetă servește 6 și costă 2,0 USD pe porție. O porție conține 697 calorii, 42G de proteine, și 33g de grăsime. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 3855 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de praf de copt, făină, coapse de pui și părți de sân și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este super. Încercați Supa de pui a lui Einat Admony cu Gondi (găluște iraniene de pui și naut), Chicken Shui Jiao (găluște de pui fiert), și Pui și găluște III pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți bulionul de pui la foc mic într-o oală medie. 2 într-o oală mare (8 qt), cu fund gros, încălziți untul sau uleiul de măsline la foc mediu-mare. Uscați bucățile de pui și presărați sare. Lucrând în loturi, rumeniți bucățile de pui, așezând mai întâi bucățile cu pielea în jos; acest lucru va elimina grăsimea pe care o veți folosi pentru a construi tocană mai târziu.3 Odată ce bucățile de pui s-au rumenit pe toate părțile, scoateți-le din oala mare și opriți focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Cannelloni
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Fripturi De Carne Din New York
1 Cup. Ceapă Tocată
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Scoateți și aruncați pielea de pe bucățile de pui și puneți bucățile de pui în oala cu foc mic. Puneți puiul în stoc până când este gătit, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Cannelloni
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Scoateți bucățile de pui și puneți-le pe o tavă să se răcească câteva minute. Când bucățile de pui sunt reci la atingere, trageți carnea de pe oase și tăiați-o în bucăți de 2 inci. Pune deoparte. 4 readuceți căldura pe oala mare la mediu-mare. Cand oala este fierbinte se adauga ceapa, telina, morcovul si cimbru si saut pana se inmoaie, dar nu se rumeneste, aproximativ 4-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Cannelloni
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Adăugați făina și amestecați bine. Făina va absorbi grăsimea din oală și se va lipi puțin de fund. Reduceți focul la mediu-mic și amestecați constant amestecul de legume din făină timp de 2-3 minute. Nu - l lăsa să ardă.5 Pregătiți o oală și pregătiți oala cu pui fiert în apropiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Bomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Adăugați sherry la amestecul de legume din făină. Acesta va sputter și să profite în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Bomboane Salvatoare
6
Adăugați o oală de pui fierbinte și amestecați bine. Acesta va fi goopy.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
7
Adăugați o altă oală, apoi alta, amestecând tot timpul, până când bulionul se reunește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
8
Adăugați restul de bulion de pui, carnea de pui rezervată. Creșteți căldura și aduceți la foc mic, apoi reduceți focul pentru a menține un foc mic în timp ce faceți găluștele. 6 Faceți aluatul de găluște amestecând împreună făina, praful de copt și sarea într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Bucăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (aproximativ
Bomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate Suplimentare
9
Adăugați (opțional) ierburi proaspete tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ierburi Proaspete
10
Adăugați untul topit și laptele la ingredientele uscate. Se amestecă ușor cu o lingură de lemn până când amestecul se reunește. (Notă: nu amestecați prea mult! sau găluștele tale se vor dovedi prea dense.) 7 aruncați aluatul de găluște în tocană care fierbe, îngrămădind lingurițe, peste suprafața tocăniței. (Rețineți că găluștele se vor dubla cu ușurință în dimensiune pe măsură ce gătesc.) Acoperiți și fierbeți până când găluștele sunt fierte, aproximativ 15 minute. După ce ați acoperit tigaia, nu descoperiți și aruncați o privire în timp ce găluștele se gătesc! Pentru ca găluștele să fie ușoare și pufoase, trebuie să se aburească, nu să fiarbă. Descoperirea tigaiei eliberează aburul. Dacă după 15 minute încă nu sunt gătite (folosiți o scobitoare sau o frigăruie pentru a testa) acoperiți din nou tigaia și gătiți încă 5 până la 10 minute. 8 amestecați ușor mazărea, pătrunjelul și smântâna, dacă utilizați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Cup. Ceapă Tocată
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Gumă De Mestecat Mentă
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Adăugați mai multă sare după gust. Puneți porții de carne, sos, legume și găluște în farfurii de supă și serviți. Rețineți că tocanita va continua să se îngroașe cu cât stă mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch