Halibut prăjit în tigaie cu fasole Lima de Crăciun Rancho Gordo

Halibut prăjit în tigaie cu fasole Lima de Crăciun Rancho Gordo
Pan prăjită Halibut cu Rancho Gordo fasole Lima de Crăciun ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 832 calorii, 60g de proteine, și 44G de grăsime pe porție. Pentru $9.75 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Crăciun. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ceapă, acest fel de mâncare ne-a depășit așteptările și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este spectaculos. Încercați Chiles Rellenos Rancho Gordo, Halibut La Grătar Cu Fasole Lima Și Sos De Roșii Prăjite, și Cod prăjit cu fasole Lima pentru rețete similare.

Ingrediente

4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricrupe, fiertecrupe, fierte1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriboabe de porumb (pot fi congelate și dezghețate)boabe de porumb (pot fi congelate și dezghețate)3Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăAcest fel de mâncare a depășit așteptările noastre, delicat și delicios, cu arome grozave care s-au amestecat perfect. Un adevărat câștigător pe care îl împărtășesc astăziAcest fel de mâncare a depășit așteptările noastre, delicat și delicios, cu arome grozave care s-au amestecat perfect. Un adevărat câștigător pe care îl împărtășesc astăzi3Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăbrânză feta mărunțită (am folosit o brânză feta de capră locală de la Sterling Bridge Dairy)brânză feta mărunțită (am folosit o brânză feta de capră locală de la Sterling Bridge Dairy)1cățel de usturoi, tocat fincățel de usturoi, tocat fin2(iarnă)ulei de struguriulei de struguri3Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăHalibut prăjit cu tigaie Diva domestică cu fasole Lima de Crăciun Rancho GordoHalibut prăjit cu tigaie Diva domestică cu fasole Lima de Crăciun Rancho Gordo227Nuci de orice fel (tocate)filete de halibutfilete de halibut1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)1 şalotă, rasă sau tocată1 şalotă, rasă sau tocată1pacheteFasole Lima De Crăciun Rancho GordoFasole Lima De Crăciun Rancho Gordo3Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăNotă: fasolea Lima gătită lent poate fi făcută și servită ca o garnitură excelentă la orice masăNotă: fasolea Lima gătită lent poate fi făcută și servită ca o garnitură excelentă la orice masă1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)ulei de măsline bunulei de măsline bun2(iarnă)1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriardei gras roșu, tocat finardei gras roșu, tocat fin596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriceapa rosie, tocata maruntceapa rosie, tocata marunt3Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăsare și pipersare și piper3Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăToată geanta!Toată geanta!"ea a răspuns cu entuziasm11 kilogram de dovlecel,2 cesti catei de usturoi2 cesti catei de usturoi1roșie galbenă, tocatăroșie galbenă, tocată3Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăAm decis să le înmuiem peste noapte și apoi să le gătim încet toată ziua, aromatizându-le doar cu puțin ulei de măsline și sare. Am întrebat-o: Am decis să le înmuiem peste noapte și apoi să le gătim încet toată ziua, aromatizându-le doar cu puțin ulei de măsline și sare. Am întrebat-o: "cât ar trebui să câștig

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate76
Revista