Halibut prăjit în tigaie cu fasole Lima de Crăciun Rancho Gordo
Pan prăjită Halibut cu Rancho Gordo fasole Lima de Crăciun ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 832 calorii, 60g de proteine, și 44G de grăsime pe porție. Pentru $9.75 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Crăciun. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ceapă, acest fel de mâncare ne-a depășit așteptările și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este spectaculos. Încercați Chiles Rellenos Rancho Gordo, Halibut La Grătar Cu Fasole Lima Și Sos De Roșii Prăjite, și Cod prăjit cu fasole Lima pentru rețete similare.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.