Pui și cârnați Etouffee

Reteta de pui și cârnați Etouffee este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare Creolă. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 564 calorii. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână roșii, ardei gras, cârnați și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Mezeluri și ciuperci 6touff 6de, Creveti Si Carnati De Marfuri De Marfuri De Marfuri De Marfuri, și Etouffee de creveți și pui.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu.
Adăugați ceapa, piperul, țelina și puiul; gătiți până când sucurile se limpezesc când puiul este străpuns cu o furculiță.
În timp ce puiul gătește, puneți cârnații într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde, cu suficientă apă pentru a acoperi. Cuptor cu microunde la 5 minute; scurgeți cârnații și adăugați la amestecul de pui.
Adăugați roșiile în amestecul de pui; gatiti 10 minute la foc mic.
Adăugați pasta de roșii și supa; se amestecă până se omogenizează bine. Simmer 3 minute sau până la bule.
Se servește peste orez fiert fierbinte.