Pui și cârnați cu reducere de mure

Pui și cârnați cu reducere de mure
Pui și cârnați cu reducere de mure ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.03 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 334 calorii, 35g de proteine, și 14g de grăsime. Un amestec de piept de pui, oțet balsamic, mure și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Cheesecake Cu Lămâie Cu Reducere Balsamică De Mure, Cheesecake Cu Lămâie Cu Reducere Balsamică De Mure, și Brânză de capră fără lapte Crostini cu reducere balsamică de mure pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți 2 lingurițe de ulei de măsline într-o tigaie medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Presărați pieptul de pui cu sare și piper și gătiți-le, 3 până la 4 minute pe fiecare parte. Puneți deoparte și păstrați cald. În aceeași tigaie, gătiți cârnații de pui, întorcându-se frecvent, până când sunt gătite, 10 până la 12 minute. Puneți deoparte și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Cârnați De PuiCârnați De Pui
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați șalotele în tigaie și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați boabele și gătiți până când sunt dezghețate și au eliberat toate sucurile. Se strecoară semințele și șalotele și se întoarce sucul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați oțetul balsamic și reduceți lichidul până se îngroașă până la consistența siropului, aproximativ 5 minute. Puneți deoparte și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
7
Scurgeți anghinarea și uscați-le. Într-o tigaie curată, adăugați 1 lingură de ulei de măsline la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați anghinarea și gătiți până se rumenesc și crocante, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
9
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
10
Ștergeți tigaia, puneți-o la foc mediu și adăugați restul de 2 lingurițe de ulei de măsline. Aruncați fâșiile de dovlecel și condimentați-le cu sare și piper. Aruncați ușor și gătiți-le până când sunt doar încălzite și ușor înmuiate, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Pentru a asambla vasul: puneți o baltă de sos de mure pe o parte a farfuriei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
12
Puneți un piept de pui deasupra acestuia. Feliați cârnații și puneți feliile de la jumătate de cârnați deasupra pieptului de pui. Faceți o grămadă frumoasă de dovlecei și adăugați-o cu inimile crocante de anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri Taco TricoloreChips-uri Taco Tricolore
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
13
Stropiți puțin mai mult sos peste pui și cârnați, dacă doriți. Repetați cu ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Revista