Pui și cârnați cu reducere de mure

Pui și cârnați cu reducere de mure ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.03 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 334 calorii, 35g de proteine, și 14g de grăsime. Un amestec de piept de pui, oțet balsamic, mure și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Cheesecake Cu Lămâie Cu Reducere Balsamică De Mure, Cheesecake Cu Lămâie Cu Reducere Balsamică De Mure, și Brânză de capră fără lapte Crostini cu reducere balsamică de mure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți 2 lingurițe de ulei de măsline într-o tigaie medie.
Presărați pieptul de pui cu sare și piper și gătiți-le, 3 până la 4 minute pe fiecare parte. Puneți deoparte și păstrați cald. În aceeași tigaie, gătiți cârnații de pui, întorcându-se frecvent, până când sunt gătite, 10 până la 12 minute. Puneți deoparte și păstrați cald.
Adăugați șalotele în tigaie și gătiți până se înmoaie.
Adăugați boabele și gătiți până când sunt dezghețate și au eliberat toate sucurile. Se strecoară semințele și șalotele și se întoarce sucul în tigaie.
Adăugați oțetul balsamic și reduceți lichidul până se îngroașă până la consistența siropului, aproximativ 5 minute. Puneți deoparte și păstrați cald.
Scurgeți anghinarea și uscați-le. Într-o tigaie curată, adăugați 1 lingură de ulei de măsline la foc mare.
Adăugați anghinarea și gătiți până se rumenesc și crocante, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Ștergeți tigaia, puneți-o la foc mediu și adăugați restul de 2 lingurițe de ulei de măsline. Aruncați fâșiile de dovlecel și condimentați-le cu sare și piper. Aruncați ușor și gătiți-le până când sunt doar încălzite și ușor înmuiate, aproximativ 2 minute.
Pentru a asambla vasul: puneți o baltă de sos de mure pe o parte a farfuriei.
Puneți un piept de pui deasupra acestuia. Feliați cârnații și puneți feliile de la jumătate de cârnați deasupra pieptului de pui. Faceți o grămadă frumoasă de dovlecei și adăugați-o cu inimile crocante de anghinare.
Stropiți puțin mai mult sos peste pui și cârnați, dacă doriți. Repetați cu ingredientele rămase.