Pui și ciuperci în sos de vin alb de usturoi

Pui și ciuperci în sos de vin alb de usturoi
Puiul și ciupercile în sos de vin alb cu usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 388 calorii, 32g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $3.06 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână jumătăți de piept de pui, vin, amestec de ciuperci pre exotice și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pui și ciuperci într-un sos de vin alb de usturoi, Pui și ciuperci într-un vin alb de usturoi 6pts, și Pui în sos de vin alb cu ciuperci.

Instrucțiuni

1
Gatiti taiteii conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
SareSare
2
Scurgeți și păstrați cald.
3
Tăiați puiul în bucăți de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
4
Așezați jumătățile de piept de pui într-un vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Piept De PuiJumătăți De Piept De Pui
5
Combinați 1 lingură de făină, 1/4 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper, amestecând bine cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Presărați amestecul de făină peste pui; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
7
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați puiul în tigaie; saut 4 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Scoateți puiul din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Adăugați 1 lingură de ulei rămas în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Adăugați usturoi, tarhon și ciuperci în tigaie; sotati timp de 3 minute sau până când lichidul se evaporă și ciupercile se întunecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
TarhonTarhon
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Adăugați vin alb în tigaie; gatiti 1 minut. Se amestecă restul de 1 lingură de făină; gatiti 1 minut, amestecand continuu. Se amestecă bulionul, rămânând 1/4 linguriță sare și rămânând 1/8 linguriță piper; gatiti 1 minut sau pana se ingroasa usor, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin AlbVin Alb
PiperPiper
BulionBulion
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Întoarceți puiul în tigaie. Acoperiți și fierbeți 2 minute. Descoperi; gatiti 1 minut sau pana cand puiul este gata. Se amestecă tăiței; gatiti 1 minut sau pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
14
Așezați aproximativ 1 1/2 căni de amestec de pui pe fiecare dintre cele 4 farfurii; acoperiți fiecare porție cu 1 lingură de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
BrânzăBrânză

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista