Pui și ciuperci Muenster
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul și ciupercile Muenster. O porție conține 416 calorii, 38g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 72 ar spune că a lovit locul. Un amestec de pesmet, brânză muenster, piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este minunat. Încercați Pui De Ciuperci Muenster, Ciuperci Muenster Pui, și Muenster-Piept De Pui Umplut Cu Bacon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Înmuiați puiul în lapte, apoi în pesmet. Pui acoperit ușor maro într-o tigaie mare, apoi aranjați într-un vas de copt de 9x13 inch.
Topiți fiecare pui cu o felie de brânză. Se acoperă cu ciuperci, apoi se toarnă bulion peste și în jurul puiului. Acoperiți vasul cu folie de aluminiu.
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 30 de minute; scoateți capacul, ungeți cu orice bulion rămas și coaceți încă 15 până la 20 de minute.