Pui și ciuperci cantoneze
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul și ciupercile cantoneze. Pentru $ 3.55 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 460 calorii, 38g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. 15 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți baby bok choy, piept de pui, sos de stridii și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ghimbir ai putea urma acest curs principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Burgeri De Pui Cantonezi, Pui cantonez cu legume, și Chop De Pui Cantonez Suey.
Instrucțiuni
Aruncați puiul cu sosul de stridii într-un bol.
Amestecați amidonul de porumb cu 3 linguri de apă rece într-un alt bol.
Așezați ambele boluri lângă aragaz cu ingredientele rămase.
Încălziți un wok sau o tigaie adâncă la foc mare până la cald.
Adăugați uleiul de arahide, apoi scallions, ghimbir și usturoi, și se amestecă-prăji aproximativ 20 de secunde.
Adăugați amestecul de pui și amestecați până când carnea nu mai este roz la exterior, 2 până la 3 minute. Se amestecă ciupercile și bok choy.
Adăugați bulionul și uleiul de susan în tigaie și dați la fiert la foc mare.
Adăugați amestecul de amidon de porumb, reveniți la fierbere și gătiți, aruncând, până când puiul este gătit și sosul este gros și lucios, 2 până la 3 minute.
Serviți cu orez, dacă doriți.
Fotografie de Antonis Achilleos