Uitați să ieșiți să mâncați sau să comandați mâncare la pachet de fiecare dată când doriți mâncare mediteraneană. Încercați să faceți Alfredo de pui și ciuperci acasă. Această rețetă face 4 porții cu 1111 calorii, 101G de proteine, și 52G de grăsime fiecare. Pentru $5.45 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face aproximativ 4 ore și 20 de minute. Această rețetă de la Taste Of Home necesită sare de usturoi, jumătăți de piept de pui, ciuperci și piper. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 66%. Încercați Ciuperci De Pui Alfredo, Ciuperci De Pui Alfredo, și Bacon Ciuperci Pui Alfredo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, pui brun în ulei în loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Transfer la un 4-sau 5-qt. aragaz lent. Într-un castron mare, combinați supele, bulionul, ceapa, ciupercile, usturoiul sare și piper; se toarnă peste carne. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 4-5 ore sau până când puiul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
Cireșe Confiate Suplimentare
3
Gatiti fettuccine conform instructiunilor pachetului; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fettuccină
4
Scoateți puiul din aragazul lent și păstrați-l la cald. Opriți aragazul lent și amestecați crema de brânză până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
5
Se servește cu fettucină. Se acoperă cu parmezan, dacă se dorește.