Pui și ceapă la cuptor
Pui la cuptor si ceapa ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 195 calorii, 25g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 4. 13 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați vin, jumătăți de piept de pui, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până vin alb ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, ceea ce este destul de bun. Încercați Pui și ceapă la cuptor, Pui La Cuptor Cu Ceapă Și Praz, și Pui la cuptor cu ceapa, usturoi si rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor un vas mediu de copt.
Stratați fundul vasului de copt cu 1/2 ceapă și 1/2 felii de usturoi.
Turnați sucul de lămâie și vinul alb în vasul de copt. Condimentați puiul cu boia, sare și piper și puneți-l în vasul de copt. Se acoperă cu ceapa și usturoiul rămas.
Coaceți 25 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când sucurile de pui se limpezesc.