Pui Și Cartofi Cu Brânză Cu Aragaz Lent
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 85 calorii, 10g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați cremă condensată de supă de pui, pătrunjel, coapse de pui și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Pui Și Cartofi Cu Brânză Cu Aragaz Lent, Cartofi Cu Brânză Cu Aragaz Lent, și Cartofi De Mic Dejun Cu Brânză Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți ardeii în aragazul lent pulverizat cu spray de gătit; acoperiți cu cartofi.
Așezați jumătate din coapse în aragaz lent; acoperiți cu supă și coapsele rămase. Acoperiți cu capac.
Gatiti la 6 pana la 8 ore (sau la 3 pana la 4 ore).
Folosiți lingura cu fante pentru a transfera puiul și legumele pe platou; acoperiți pentru a se încălzi. Setați aragazul lent la foc mare.
Adăugați sosul VELVEETA și Worcestershire la lichidul rezervat în aragazul lent; se amestecă. Acoperiți cu capac; gatiti 5 min. Se amestecă până când VELVEETA este complet topită și sosul este bine amestecat. Lingură peste pui și legume; se acoperă cu pătrunjel.