Pui și Bulbul Bodacious

Pui și Bulbul Bodacious
Chicken and the Bodacious Bulb ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 697 de calorii , 34 g de proteine și 49 g de grăsime fiecare. Pentru 4,76 USD per porție , această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă și aș spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți morcov, ardei proaspăt spart, pui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Vă este adus de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor solid de 64% . Încercați deliciosul pui de fenicul cu rozmarin , prăjitura cu bulbi ascunși șibulbul de fenicul glazed și înăbușit în stil Thomas Keller pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți și uscați puiul. Pe o suprafață stabilă, tăiați puiul cu un cuțit ascuțit în 8 bucăți, plus coloana vertebrală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui, Organic Dacă Se PoatePui, Organic Dacă Se Poate
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
2
Se condimentează toate bucățile cu câte 1 linguriță de sare și piper. Acoperiți și puneți la frigider toate, în afară de coloana vertebrală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa SosulSupa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
3
Într-o cratiță mare sau o oală mică, la foc mare, adăugați 1 lingură de ulei de usturoi și, când este fierbinte, adăugați coloana vertebrală de pui condimentată. Se rumenesc timp de 4 până la 5 minute, apoi se adaugă cățeii de usturoi rezervați, cimbru și legumele tăiate. Întoarceți coloana vertebrală și continuați să gătiți până se rumenește bine, încă 5 minute. (Sfat tip: pentru îndepărtarea ușoară atunci când faceți sosul mai târziu, legați cățeii de usturoi în pânză înainte de a adăuga în oală).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa SosulPlus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Usturoi, Rezervat Din Uleiul De UsturoiUsturoi, Rezervat Din Uleiul De Usturoi
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2 Linguri De Roșii Rome Fără Semințe și Tăiate Cubulețe2 Linguri De Roșii Rome Fără Semințe și Tăiate Cubulețe
4
Deglazează tigaia cu puțin din bulion pentru a desprinde fondul de pe fundul tăvii și adaugă bulionul rămas și apa. Aduceți la fiert puternic și lăsați să fiarbă timp de 45 de minute. Strecurați substanțele solide, dar păstrați cățeii de usturoi într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa SosulPlus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
1 Lingură Plină De Piper Alb1 Lingură Plină De Piper Alb
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Verde Sau Rosu Dulce Tocat MaruntArdei Verde Sau Rosu Dulce Tocat Marunt
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
5
Lăsați să stea și îndepărtați grăsimea de sus. Pus deoparte. Ar trebui să bei aproximativ 3 căni. Acest lucru poate fi pregătit înainte.
6
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
7
Într-o tigaie mare, adâncă, la foc mare, adăugați 1/4 de cană de ulei de usturoi. Când începe să fumeze, adăugați cățeii de usturoi tăiați felii și gătiți până când sunt crocante și auriu deschis, timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa SosulPlus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
8
Se scoate pe o farfurie tapetata cu un prosop de hartie si se presara cu putina sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
9
Adăugați puiul și rumeniți cu atenție bucățile, întorcându-le după cum este necesar și obținând un maro auriu și închis pe toate părțile. Pe măsură ce bucățile se termină, scoateți-le pe o tavă de copt și țineți calde în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre De Zăpadă, DezghețatăMazăre De Zăpadă, Dezghețată
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
10
Scurgeți excesul de grăsime din tigaia în care a fost gătit puiul și puneți focul la mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre De Zăpadă, DezghețatăMazăre De Zăpadă, Dezghețată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
11
Adăugați restul de 1/4 cană de ulei de usturoi și făina și amestecați constant până se formează o pastă. Lăsați rouxul să se gătească timp de 1 până la 2 minute, amestecând continuu, apoi amestecați încet supa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1 Lingură Plină De Piper Alb1 Lingură Plină De Piper Alb
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
12
Adăugați aproximativ 1/2 cană o dată și continuați să încorporați. Reduceți focul la mic odată ce amestecul s-a îngroșat și apoi adăugați cățeii de usturoi fierți rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa SosulPlus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
13
Se amestecă în roux, se condimentează cu sare și piper, dacă este necesar, și se ține la cald până se servește la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
14
Puneți 1/2 cană de sos de usturoi pe o farfurie și puneți deasupra câteva bucăți de pui. Peste puiul se pune 1 lingură de sos și se ornează cu pătrunjel, roșii tăiate cubulețe și felii de usturoi prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi PrăjitUsturoi Prăjit
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Mazăre De Zăpadă, DezghețatăMazăre De Zăpadă, Dezghețată
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
15
Într-o cratiță mică, la foc mediu, adăugați jumătate din ulei și tot usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
16
Se încălzește și se fierbe timp de 10 minute, ajustând căldura după cum este necesar. Se lasa sa se raceasca la temperatura camerei.
17
Într-un borcan de sticlă curat de 16 uncii, adăugați usturoiul preparat și uleiul rămas. Acoperiți și dați la frigider. Utilizați în decurs de 2 până la 3 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
1
Folosiți un ulei de măsline de bună calitate, dar nu extravirgin. Vrei un ulei de măsline care să reziste la căldură, pentru că în curând vei găti totul cu acest ulei!
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Găsiți cei mai proaspeți, fermi și mai albi bulbi de usturoi pe care îi puteți găsi. Rupeți ușor bulbul, apoi tăiați cu grijă capătul tulpinii de la fiecare cuișoare și curățați pielea. Fii pretentios, foloseste-le pe cele mai mari si lasa-le pe cele mai mici pentru alta reteta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
3
Folosește uleiul pentru gătit, folosește usturoiul pentru toate. Odată ce usturoiul este epuizat, începeți de la capăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista