Pui Întreg La Grătar
Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 58 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 10. Dacă aveți condimente, pui, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Pui La Grătar, Pui La Grătar, și Pui La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Grătar de căldură pentru grătar indirect: aprindeți o parte a grătarului, lăsând cealaltă parte neluminată. Închideți capacul; grătar de căldură la 177°.
Tăiați și aruncați excesul de grăsime de la găini. Strângeți sucul de lămâie într-un castron mic; rezervați jumătăți de lămâie.
Adăugați sos de grătar și condimente în suc; se amestecă bine.
Așezați 2 jumătăți de lămâie și căței de usturoi în fiecare cavitate de pui.
Așezați puii, cu pieptul în sus, pe grătar peste zona neluminată; acoperiți. Grătați 1-1 / 2 până la 2 ore sau până când puiul este gata (165F), întorcând și perindând ocazional cu sos în ultimele 20 de minute.
Îndepărtați și aruncați jumătățile de lămâie și usturoiul de la găini înainte de servire.