Pui în stil marocan

Pui în stil marocan
Puiul în stil marocan durează aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.47 pe portie, veți obține un curs principal care servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 485 calorii. Dacă aveți la îndemână ghimbir, amestec de condimente chermoula, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 39 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 74%. Pui În Stil Marocan, Pui în stil marocan într-un borcan, și Pui Fript În Stil Marocan sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Puneți o tigaie mare la foc mediu cu 1 lingură de ulei. Condimentați ușor puiul și gătiți, cu pielea în jos, timp de aproximativ 5 minute pe o parte, până devin aurii. Întoarceți, apoi răsturnați ceapa în tigaie. Gatiti inca 5 minute pana cand ceapa este moale si puiul auriu peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Între timp, înjumătățiți lămâia, apoi tăiați 1 jumătate în sferturi. Tăiați mărunt 1 sfert (lăsând pielea aprinsă) și vârful într-un pistil și mortar sau blender mic. Puneți împreună cu uleiul rămas, usturoiul, ghimbirul și chermoula pentru a face o pastă. Dollop în tigaie și gătiți încă 1 min până când puteți mirosi condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Mortar și PistilMortar și Pistil
3
Se toarnă peste bulionul de pui sau legume și miere, apoi se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru OrnatPătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
4
Reduceți focul, acoperiți și lăsați să gătească 20-30 de minute până când puiul este gătit și sosul s-a îngroșat și a devenit lucios (poate fi necesar să descoperiți tigaia pentru cele 5 minute de gătit). Se amestecă măslinele și se strecoară peste sucul de jumătate de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Se presară coriandru și se servește cu cuscus sau pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții2
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista