Pui în stil Bistro cu ciuperci sălbatice și Madeira

Pui în stil Bistro cu ciuperci sălbatice și Madeira
Puiul în stil Bistro cu ciuperci sălbatice și Madeira ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 40g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 468 calorii. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $ 3.16 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de piper, lapte, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Orez sălbatic și ciuperci, stil sudic, Caserola de fasole verde cu ciuperci Madeira, și Cotlete de vițel prăjite cu ciuperci și Madeira pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Presărați puiul uniform cu 1/4 linguriță sare, 1/4 linguriță piper și nucșoară rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Puneți puiul într-o tigaie de prăjire superficială acoperită cu spray de gătit; acoperiți cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
4
Coaceți puiul, acoperit, la 350 timp de 30 de minute. Întoarceți puiul; coaceți, neacoperit, încă 30 de minute sau până când puiul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
5
Scoateți puiul într-un platou de servire, rezervând 1 lingură de picături de tigaie. Păstrați puiul cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Puneți cartofii într-o cratiță medie; acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere; gatiti 15 minute sau pana cand este foarte frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
7
Scurgere. Întoarceți cartofii în tigaie; adăugați lapte, 1 lingură de unt, restul de 1/4 linguriță de sare și restul de 1/4 linguriță de piper; mash cu un masher de cartofi la consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Încălziți picăturile de tigaie rezervate într-o tigaie mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Adăugați ciuperci în tigaie; gatiti 3 minute sau pana se evapora umezeala, amestecand constant. Se amestecă bulionul și vinul, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite; gătiți 5 minute, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Se ia de pe foc; se amestecă restul de 1 lingură de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
11
Stropiți sosul peste pui; presărați pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
12
Serviți cu cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista