Pui în sos de prune
Puiul în sos de prune ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 763 calorii, 45g de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Pentru $2.58 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Un amestec de oțet, pui broiler/friteuză, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Pui de Mango cu sos de prune, Chiftele de pui în sos de prune, și Pui la grătar cu sos de prune Pinot pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți bucățile de pui cu făină; se rumenesc în ulei într-o tigaie mare la foc mediu.
Transferați într-un 13-in uns. x 9-în. tigaie de copt.
Scurgeți prunele, rezervând siropul; îndepărtați gropile și tocați grosolan prunele într-un robot de bucătărie.
Se toarnă într-o cană de măsurare; adăugați suficient sirop la 2 căni egale.
Adăugați miere, oțet și usturoi; aduceți la fierbere. Gatiti si amestecati 2 minute.
Coaceți, neacoperit, la 350 de minute, timp de 45 de minute sau până când sucurile de pui se limpezesc.