Pui în sos de muștar
Puiul în sos de muștar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție conține 231 calorii, 38g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,67 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de lapte, făină, jumătăți de piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma laptele cu conținut scăzut de grăsimi, puteți urma acest curs principal cu Caramel Sărat Brownie Milkshake ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 60%. Rețete similare sunt Pui în sos de muștar, Pui în sos de muștar, și Pui cu sos de muștar.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente; presărați peste pui. Înveliți o tigaie antiaderentă cu spray de gătit; așezați la foc mediu-mare până la cald.
Adăugați puiul; gătiți 3 până la 5 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Scoateți puiul din tigaie și puneți-l deoparte.
Adăugați vin în tigaie; degajează prin răzuirea particulelor care se agață de fund.
Combinați făina și 1/4 cană de lapte, amestecând până se omogenizează; se adaugă în tigaie. Se amestecă restul de 1/2 cană de lapte și muștar. Gatiti la foc mediu, amestecand constant, pana se ingroasa. Întoarceți puiul la tigaie. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 5 minute sau până când puiul este gata. Pentru a servi, sosul de lingură peste pui.