Pui Yakitori
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Pui Yakitori ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 276 calorii, 35g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sos de soia, sake, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie - Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării japoneze. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 17 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Pui Yakitori, Pui Yakitori, și Pui Yakitori.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar; adăugați pui, întorcându-vă pentru a acoperi. Sigilați și răciți 30 de minute sau până la 2 ore.
Înmuiați frigarui de lemn de 6 inci în apă pentru a acoperi 30 de minute; scurgeți. Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare (350 până la 400). Filetați bucățile de pui și ceapă verde pe frigarui, aruncând marinada. Grătați 6 până la 8 minute pe fiecare parte sau până când puiul este gata.