Pui Ușor Umplute Cu Brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați ușor puiul umplut cu brânză. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 262 calorii. Această rețetă servește 25 și costă 79 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți sos de grătar cu miere, ceapă, amestec de brânză italiană* cinci și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui Ușor Umplute Cu Brânză, Orez ușor Cheesy și fasole umplute dovlecei bile, și Ardei poblano umpluți cu carne de vită cu sos ușor de Chili de roșii prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 204°.
Se topește untul în cratiță medie la foc mediu.
Adăugați dovlecelul și ceapa; gătiți și amestecați 2 min. sau până la licitație.
Scoateți din căldură. Se amestecă amestecul de umplutură și brânza până se amestecă bine.
Introduceți degetele cu atenție între carnea și pielea fiecărui sfert de pui pentru a forma un buzunar. Umpleți buzunarele cu amestec de umplutură.
Așezați, cu pielea în sus, într-o tigaie mare de prăjire.
Coaceți 45 min. sau până când puiul este gata (165F).
Coaceți 5 până la 10 min. sau până când se încălzește.