Pui Ușor Umplute Cu Brânză

Pui Ușor Umplute Cu Brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați ușor puiul umplut cu brânză. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 262 calorii. Această rețetă servește 25 și costă 79 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți sos de grătar cu miere, ceapă, amestec de brânză italiană* cinci și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui Ușor Umplute Cu Brânză, Orez ușor Cheesy și fasole umplute dovlecei bile, și Ardei poblano umpluți cu carne de vită cu sos ușor de Chili de roșii prăjite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Se topește untul în cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Adăugați dovlecelul și ceapa; gătiți și amestecați 2 min. sau până la licitație.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
4
Scoateți din căldură. Se amestecă amestecul de umplutură și brânza până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
5
Introduceți degetele cu atenție între carnea și pielea fiecărui sfert de pui pentru a forma un buzunar. Umpleți buzunarele cu amestec de umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Așezați, cu pielea în sus, într-o tigaie mare de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
7
Coaceți 45 min. sau până când puiul este gata (165F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Ungeți cu sos de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
9
Coaceți 5 până la 10 min. sau până când se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții25
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista