Puiul ușor cu caserola de orez este un fără gluten felul principal. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 5 porții cu 404 calorii, 29G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, orez obișnuit, cremă condensată de supă de țelină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Caserola ușoară de pui și orez, Caserola de pui și orez cu Curry cremos ușor, și Heartbreak de succes, și un pui sănătos, ușor, și Cheesy și orez brun enchilada caserola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 163°.pulverizați vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit. Într-un castron mare, amestecați orezul nefiert, atât supele, cât și apa; se toarnă în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Apă
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
Tava De Copt
Bol
Cuptor
2
Aranjați puiul, cu pielea în sus, peste amestecul de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Orez
3
Ungeți puiul cu unt topit; stropiți cu orice unt rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Unt
4
Se presară cu boia de ardei. Acoperiți bine cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
5
Coaceți 1 1/2 ore. Descoperi; coaceți cu 20 până la 30 de minute mai mult sau până când puiul este fraged cu furculița, sucurile sale curg limpede și pielea este ușor crocantă.