Pui ușor Alfredo II
Reteta Easy Chicken Alfredo II ar putea satisface pofta dvs. mediteraneană în jurul valorii de 30 minute. Această rețetă servește 4. Acest curs principal are 449 calorii, 36g de proteine, și 10g de grăsime per portie. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați lapte, sare și piper, paste fettuccini și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma pastele, puteți urma acest fel principal cu Paste De Desert Cu Ciocolată ca desert. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 32 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, ceea ce este destul de bun. Încercați Pui Ușor Alfredo, Rapid și ușor de pui Alfredo, și Ușor De Pui Cremos Alfredo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată. Gatiti pastele in apa clocotita timp de 8 pana la 10 minute, sau pana cand al dente; se scurge și se lasă deoparte.
Într-un robot de bucătărie, așezați laptele, făina, brânza de vaci, praful de usturoi, ceapa, sarea și piperul și parmezanul. Se amestecă până se omogenizează.
Transferați amestecul amestecat într-o cratiță la foc mediu.
Se amestecă puiul și se gătește până se încălzește.
Serviți fierbinte peste paste.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, în vârstă de stejar, sunt strălucitoare și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon