Pui umplut marocan
Marocan umplute de pui ar putea fi doar fără lactate rețeta pe care ai căutat-o. O porție conține 311 calorii, 28G de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $2.33 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Funcționează bine ca o garnitură accesibilă. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel cu frunze plate, amestec de condimente ras el hanout, caise gata de consumat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 88 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Piept de pui condimentat marocan la grătar umplut cu cuscus și nuci de pin, Pui marocan fiert cu măsline verzi umplute – giveaway-ul Slim Paleo Paleo Cookbook, și Ciuperci Umplute Marocane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cuscusul și amestecul de condimente într-un vas mic rezistent la căldură și turnați peste 50 ml apă fierbinte. Acoperiți și lăsați deoparte timp de 5 minute. Pufați boabele cu o furculiță, apoi amestecați caisele, nucile de pin și pătrunjelul. Se condimentează cu sare și piper.
Încălziți cuptorul la 190C / 170C ventilator / gaz
Faceți o fantă mare pe o parte a fiecărui piept de pui pentru a forma un buzunar. Umpleți amestecul de cuscus în interior, apoi așezați puiul într-o formă mică de prăjire.
Ungeți uleiul și prăjiți timp de 20 de minute până când sunt fierte.
Serviți cu cartofi noi prăjiți și o salată verde crocantă.