Pui Umplut Cu Pâine De Porumb

Pui Umplut Cu Pâine De Porumb
Cornbread umplute de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 727 calorii, 44G de proteine, și 48G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,18 USD pe porție. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, salvie, oregano și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi gălbenușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Caisul Se Sfărâmă ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 63%. Rețete similare includ Poblano Umplute Cornbread, Cornbread Umplute Fleică, și Cornbread-Cotlet De Porc Umplute.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 225 grade F (110 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Întindeți cuburi de pâine de porumb pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Se presară cu 1 linguriță sare, 1/2 linguriță piper negru măcinat, 1/2 linguriță busuioc, 1/2 linguriță pătrunjel uscat, 1 linguriță salvie și 1/2 linguriță oregano. Prăjiți amestecul de pâine de porumb în cuptorul preîncălzit timp de 1 1/2 ore, amestecând ocazional (nu se sfărâmă, ci se usucă complet).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Pătrunjel UscatPătrunjel Uscat
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Într-un castron mare, aruncați pâine de porumb cu ceapă tocată, pătrunjel proaspăt, margarină topită, gălbenușuri de ou, brânză ricotta și parmezan. Creșteți temperatura cuptorului la 400 grade F (200 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Mafaldi Fresh Dacă Este PosibilMafaldi Fresh Dacă Este Posibil
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Într-un castron mare, aruncați cartofii cu 1/4 linguriță sare, 1/2 linguriță piper, 1 linguriță busuioc, 1 linguriță pătrunjel uscat, 1/2 linguriță salvie, 1/2 linguriță oregano și 2 linguri ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel UscatPătrunjel Uscat
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Se pune în tigaie unsă.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
7
Umpleți puiul cu umplutură. Dacă a mai rămas, puneți-l într-un vas de copt uns.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
8
Ungeți cu restul de 1 lingură de ulei de măsline. Acoperiți și coaceți timp de 1 oră sau până când cartofii sunt fragede. Reduceți căldura la 350 de grade F. Lăsați capacul și coaceți încă o oră sau până când sucurile se limpezesc. Pui ungeti cu sucuri tigaie la fiecare 15 minute. Dacă aveți un vas de copt de umplutură, coaceți-l în cuptor în ultimele 30 de minute. Când puiul este gata, reîncălziți cartofii (îmi place să-I prăjesc în puțin ulei într-o tigaie pentru a reîncălzi).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Pâine de porumb în meniu? Încercați asocierea cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care îl puteți încerca este Schloss Vollrads Riesling Spatlese. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Spatlese dulce natural clasic, cu aciditate plăcută și zahăr rezidual natural elegant. Recoltarea selectivă, prelucrarea blândă a mustului, clarificarea sistematică, fermentarea lentă și finisarea atentă sunt elementele de bază pentru Riesling-ul acestui Vollrads tradițional.Acest vin se asortează perfect cu bucătăria asiatică datorită armoniei dulceaței și acidității. De asemenea, combinații de gusturi interesante pot fi obținute prin asocierea brânzei cu vene albastre sau a unui desert de fructe.
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții8
Scor De Sănătate23
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista