Pui umplut cu Margherita® Capicola

Pui umplut cu Margherita® Capicola
Pui umplut cu Margherita® Capicolan este o garnitură pentru 4 persoane. O porție conține 1314 calorii , 155 g de proteine și 60 g de grăsimi . Pentru 8,67 USD per porție , această rețetă acoperă 48% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este oferită de Allrecipes. Un amestec de capicola, sare și piper, jumătăți de piept de pui și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor generos de 0% , ceea ce este îmbunătățibil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Paste Margherita , Margherita Stackers cu pesto Caprese și Pui umplut cu Caprese .

Instrucțiuni

1
Înfășoară un fluture în pieptul de pui, astfel încât să creezi un buzunar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
2
Așezați 2 felii de capicola, brânză fontina și 2 felii de ciuperci portobello. Prindeți cu o scobitoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Făină Universală Pentru Dresaj1 Cană De Făină Universală Pentru Dresaj
16 Felii De Brânză Fontina16 Felii De Brânză Fontina
8 Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)8 Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
3
Pardoseală universală, tip rulou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
4
Puneți uleiul într-o tigaie mare și încălziți-o la foc mediu spre mare. Rumeniți pieptul de pui acoperit cu făină până se rumenește pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Puneți piepturile de pui rumenite într-o oală olandeză sau într-o tavă de copt, adăugați unt, vin alb, supă de pui, pătrunjel, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Batoane De Ciocolată Heath (fiecare), ZdrobiteBatoane De Ciocolată Heath (fiecare), Zdrobite
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
6
Coaceți timp de 7 minute la 425 de grade, ungeți și coaceți încă 7 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Serviți în centrul farfuriei, stropiți cu zeama de la tigaie și decorați cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate45
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista