Pui umplut cu Margherita® Capicola
Pui umplut cu Margherita® Capicolan este o garnitură pentru 4 persoane. O porție conține 1314 calorii , 155 g de proteine și 60 g de grăsimi . Pentru 8,67 USD per porție , această rețetă acoperă 48% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este oferită de Allrecipes. Un amestec de capicola, sare și piper, jumătăți de piept de pui și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor generos de 0% , ceea ce este îmbunătățibil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Paste Margherita , Margherita Stackers cu pesto Caprese și Pui umplut cu Caprese .
Instrucțiuni
Înfășoară un fluture în pieptul de pui, astfel încât să creezi un buzunar.
Așezați 2 felii de capicola, brânză fontina și 2 felii de ciuperci portobello. Prindeți cu o scobitoare.
Pardoseală universală, tip rulou.
Puneți uleiul într-o tigaie mare și încălziți-o la foc mediu spre mare. Rumeniți pieptul de pui acoperit cu făină până se rumenește pe toate părțile.
Puneți piepturile de pui rumenite într-o oală olandeză sau într-o tavă de copt, adăugați unt, vin alb, supă de pui, pătrunjel, sare și piper.
Coaceți timp de 7 minute la 425 de grade, ungeți și coaceți încă 7 minute.
Serviți în centrul farfuriei, stropiți cu zeama de la tigaie și decorați cu pătrunjel.