Gătit din Glossies: tort cheie de nucă de cocos
Gătit de la Glossies: tort cheie de nucă de cocos Lime ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 61 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 461 calorii, 6g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 65 de gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Mergeți la magazin și ridicați sucul de lămâie cheie, romul, coaja de tei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Gătit din Glossies: carne de porc balsamică cu șobolani, Gătit din Glossies: Broccoli cremă cu parmezan, și Gătit din Glossies: dovlecel Blossom Frittata.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc. Ungeți cu generozitate o tigaie rotundă de 9 x 2 inci și fundul liniei cu o bucată de hârtie pergament.
Prajeste nuca de cocos intr-o tigaie mica la cuptor, amestecand o data sau de doua ori, pana devine aurie, 8-12 minute. Mișto. Lăsați cuptorul pornit.
Bateți împreună untul, zahărul granulat și coaja cu un mixer electric până devine pufos. Bateți în ouă câte 1. Se amestecă făina și 1/2 cană de nucă de cocos (restul de rezervă pentru topping). Se amestecă împreună lapte și 2 linguri suc de lămâie. La viteză mică, amestecați făina și amestecurile de lapte în amestecul de ouă alternativ în loturi, începând și terminând cu făină.
Puneți aluatul în tigaie și blatul neted.
Coaceți până devine auriu și o culegere de lemn introdusă în centru iese curată, 40 până la 45 de minute. Se răcește la cald, apoi se întoarce din tigaie și se aruncă pergamentul.