Pătlagine prăjite cu nucă de cocos
Pătlaginele prăjite cu nucă de cocos ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 377 calorii, 2G de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 8 și costă 51 cenți pe porție. 73 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână zahăr, nucă de cocos, lapte de cocos și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Miere usturoi unt creveți în lapte de cocos cu pătlagină prăjită, Pătlagine Prăjite, și Pătlagine prăjite cu căldură dulce pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați făina, nuca de cocos, zahărul, sarea și laptele de cocos într-un bol de amestecare și bateți până se omogenizează. Puneți deoparte cel puțin 1/2 oră pentru a vă odihni, dar nu mai mult de 2 ore.
Când este gata de prăjit, umpleți o cratiță medie cu ulei la o adâncime de 3 inci și încălziți uleiul la 350 F.
Curățați bananele sau pătlaginele și tăiați-le în bețe de chibrit, de aproximativ 3 inci lungime și 1/3 lățime. Împărțirea bananelor sau plantanelor pe mijloc funcționează bine.
Înveliți Generos bananele sau pătlaginele în aluat. Deoarece aluatul va fi foarte aglomerat cu adăugarea de fulgi de nucă de cocos, poate fi necesar să folosiți degetele sau bețișoarele pentru a obține o acoperire uniformă.
Coborâți ușor în uleiul fierbinte și prăjiți aproximativ 2 minute pe fiecare parte, aproximativ 4 minute în total.
Transferați bucățile prăjite într-un raft și scurgeți excesul de ulei.
Serviți imediat, în timp ce interiorul este fierbinte și asemănător cu cremă.