Puiul umplut cu Fetan și slănină cu piure de ceapă necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 1361 calorii, 67g de proteine, și 74G de grăsime. Pentru $ 4.87 pe portie, veți obține un curs principal care servește 3. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți oregano, jumătăți de piept de pui, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, care este solid. Rețete similare sunt Pui umplut cu Fetan și slănină cu piure de ceapă, Crock-Pot Bacon și cartofi umpluți cu Feta, și Cârnați de pui și sos de ceapă peste piure de cartofi dulci.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă și gătiți la foc mediu-mare, rotind ocazional, până se rumenesc uniform, dar încă moale. Rezervați grăsimea de slănină în tigaie și răciți feliile de slănină pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie. Odată răcit, amestecați slănina împreună cu brânza feta, 3 linguri de smântână, oregano și piper negru într-un castron mic; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, Opțional
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Așezați un piept de pui plat pe suprafața de lucru. Folosiți vârful unui cuțit ascuțit pentru dezosare sau tăiere pentru a tăia un buzunar de 2 inci în pieptul de pui. Repetați cu pieptul de pui rămas. Puneți amestecul de slănină în buzunare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® Capicola
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Turnați făina, oul și firimiturile de pâine în vase separate, puțin adânci. Apăsați ușor pieptul de pui în făină pentru a acoperi. Înmuiați fiecare în oul bătut, apoi apăsați în pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® Capicola
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Crackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
5
Reîncălziți grăsimea de slănină la foc mediu. Rumeniti pieptul de pui pe ambele parti in grasimea fierbinte, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Rezervați grăsimea de slănină în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® Capicola
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Așezați sânii pe un vas de copt și coaceți în cuptorul preîncălzit până când puiul nu mai este roz și umplutura este fierbinte, 20 până la 25 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească cel puțin 165 de grade F (74 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi Asortați
7
Între timp, așezați cartofii într-o oală mare și acoperiți cu apă sărată. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Scurgere.
9
În timp ce cartofii fierb, gătiți ceapa în grăsimea de slănină rămasă la foc mediu până când este foarte fragedă și se rumenesc, aproximativ 10 minute. Odată ce cartofii sunt gata, amestecați împreună cu ceapa, untul și restul de 3 linguri de smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
10
Serviți pieptul de pui însoțit de piureul de cartofi.