Pui umplut cu ciuperci cu risotto de cimbru de lămâie
Pui umplut cu ciuperci cu risotto de cimbru de lămâie durează aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 709 calorii, 50g de proteine, și 32g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.85 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 54 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de stoc de pui, pachet de ciuperci pentru bebeluși, bețișoare de țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este super. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Risotto de ciuperci cu lămâie și cimbru, Risotto De Cimbru De Ciuperci Cu Coapse De Pui, și Risotto cu ciuperci și cimbru.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 180C / ventilator 160C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Mai întâi, faceți umplutura. Tăiați mărunt porcini înmuiați și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
3
Încălziți uleiul într-o tigaie superficială, apoi gătiți ușor ceapa timp de 5 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
4
Adăugați porcini, ciuperci nasture și frunze de cimbru, condimentați, dați focul, apoi gătiți încă 5 minute până când ciupercile s-au înmuiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura De Cimbru Proaspat, 4 Crengute, Tocate Marunt
2 Cesti Catei De Usturoi
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
5
Adăugați vinul în tigaie, apoi reduceți cu înverșunare până aproape se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
6
Adăugați 50 ml de lichid de înmuiere porcini, apoi continuați să reduceți câteva minute până când aveți un sos siropos. Lăsați să se răcească câteva minute, apoi lingurați cu grijă între piele și carnea pieptului de pui. Poate fi făcut cu o zi înainte și răcit sau congelat timp de 1 lună. Dezghețați în frigider înainte de gătit. Se condimentează, se pune pe o tavă de copt, cu pielea în sus, apoi se gătește la cuptor timp de 20 de minute, până când puiul este gătit și auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
7
În timp ce puiul gătește, faceți risotto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8
Încălziți untul și uleiul de măsline într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
9
Adăugați țelina și ceapa, apoi gătiți la foc mediu timp de 5 minute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
10
Adăugați orezul, acoperiți-l bine în ulei, apoi gătiți timp de 1 min. Adăugați treptat stocul câte o lingură, amestecând cu fiecare adăugare până la absorbție. Continuați să adăugați stocul și să amestecați până când risotto-ul se scurge și se îngroașă aproximativ 20 de minute. Se amestecă cimbru, suc de lămâie, coajă și parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea Insertului
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
2 Cesti Catei De Usturoi
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
11
Când puiul este gătit și auriu, scoateți-l din cuptor. Puneți risotto pe farfurii de servire, presărați parmezan suplimentar și acoperiți cu un piept de pui. Puneți peste sucurile din tigaia de pui, apoi serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.