Pui Umplut Cu Ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul umplut cu ciuperci. Această rețetă face 4 porții cu 375 calorii, 46G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $2.29 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați făină, cățel de usturoi, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Pui Umplut Cu Ciuperci De Bacon, Piept De Pui Umplut Cu Ciuperci, și Ciuperci Umplute Pui Rollups pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Pulsați pâinea într-un robot de bucătărie pentru a forma firimituri fine.
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați ceapă și ciuperci; saut 10 minute. Se amestecă cimbru și usturoi. Amestec rece 10 minute; se amestecă brânza, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Tăiați o fantă prin cea mai groasă porțiune a fiecărei jumătăți de sân pentru a forma un buzunar. Umpleți fiecare cu 1/4 cană amestec de ciuperci.
Presărați puiul cu restul de 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Așezați făina într-un vas puțin adânc.
Așezați ouăle într-un vas puțin adânc. Dragă pui în făină. Scufundați în ouă; dragă în pesmet.
Încălziți uleiul în tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați pui; gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Coaceți la 350 timp de 15 minute sau până când un termometru înregistrează 165.