Alb-negru și roșu peste tot sifon

Alb-negru și roșu peste tot sifon
Alb-negru și roșu peste tot sifon ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 1 și costă 100 de cenți pe porție. O porție conține 424 calorii, 4G de proteine, și 20g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați siropul de ciocolată, scoateți înghețata vanillan, sucul din cireșele maraschino într-un borcan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 minute. Cu o lingură scorul de 24%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Sucuri Foarte Berry, Citrus Sunshine Sodas, și Sucuri De Înghețată De Modă Veche pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați un pahar de fântână pe o farfurie de desert (pentru a prinde revărsarea).
2
Puneți un pahar de fântână pe farfurie și turnați siropul de ciocolată, jumătate și jumătate sau smântână și suc de cireșe. Împachetați o lingură cu înghețată și agățați-o pe partea laterală a paharului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Iaurt înghețat Cu Ciocolată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi2 Căni De Iaurt înghețat Cu Ciocolată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi
Suc De CireșeSuc De Cireșe
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
3
Se amestecă cu o lingură lungă și se umple paharul cu seltzer. Top înghețată cu o buclă-de-buclă de frișcă și o cireșă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie GumaLamaie Guma
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Apă SpumantăApă Spumantă
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal
4
Se servește cu un pai și lingura lungă, amestecând. Yum-o!
Echipamente pe care le vei folosi
Paie De BăutPaie De Băut

Echipamente

DificultateUșor
Gata În2 m.
Porții1
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista