Pui umplut cu carne de vită măcinată la grătar

Reteta BBQ Carne de vită-carne de pui umplute este gata în aproximativ 1 oră și 35 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 103 calorii. Această rețetă servește 35. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta este adus la tine de Kraftrecipes.com. dacă aveți la îndemână lămâie, piper, carne de vită măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Tacos Pufos Umplut Cu Carne De Vită Măcinată, Carne De Vită Măcinată Și Ardei Umpluți Cu Quinoa, și Dovleac De Ghindă Umplut Cu Carne De Vită Măcinată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.
Carne brună cu legume în tigaie la foc mediu-mare; scurgere. Se amestecă 1/4 cană sos de grătar.
Așezați puiul într-un vas de copt de 13x9 inci. Strângeți sucul de lămâie în afara puiului și în interiorul cavității corpului. Se condimentează cu piper. Umpleți puiul cu amestec de carne.
Ungeți cu sosul de grătar rămas.
Coaceți 45 min. Reduceți temperatura cuptorului la 163°.acoperiți puiul cu folie; coaceți 30 min. sau până când se termină (165F).
Lăsați să stea, acoperit, 10 min. înainte de a servi carnea de pui cu umplutura.