Pui umplut cu brânză de capră și tarhon
Puiul umplut cu brânză de capră și tarhon necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 57G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 421 calorii. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $3.85 pe portie. Această rețetă de la BBC Good Food necesită brânză de capră, coajă de lămâie, piept de pui și prosciutto. Funcționează bine ca o garnitură destul de scumpă. 299 de persoane au fost impresionate de această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 89%. Rețete similare includ Pui cu brânză de capră și tarhon, Pui prăjit cu brânză de capră cu sos de tarhon de cireșe, și Pui fript cu umplutură de praz, tarhon și brânză de capră.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 190C / 170C ventilator / gaz
Bateți împreună brânza de capră, coaja de lămâie, ardeiul iute, tarhonul și unele condimente.
Tăiați o fantă în partea laterală a fiecărui piept de pui, asigurându-vă că nu străpungeți cealaltă parte. Folosind degetele, faceți un buzunar și umpleți amestecul de brânză în interior. Condimentați pieptul de pui, apoi înfășurați 2 felii de prosciutto în jurul fiecăruia, acoperind bine buzunarul.
Puneți o tavă de copt, stropiți cu ulei de măsline și gătiți timp de 18-20 de minute până când sunt fierte, dar încă umede, iar sucurile curg limpede.