Pui Umplut Cu Brânză De Capră

Pui Umplut Cu Brânză De Capră
Puiul umplut cu brânză de capră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $2.63 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 379 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ulei de nucă, cățel de usturoi, brânză de capră și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui Umplut Cu Brânză De Capră, Pui Umplut Cu Brânză De Capră, și Brânză de capră-Burger umplut cu brânză de capră acidulată-sos de castraveți.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Răspândiți nucile într-o placă de plăcintă și prăjiți timp de 6 minute, până când sunt parfumate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
3
Se lasă să se răcească, apoi se toacă.
4
Într-un castron mic, zdrobiți brânza de capră cu coaja de lămâie, usturoiul și jumătate din nuci; condimentează cu sare și piper. Folosind un cuțit mic, tăiați un buzunar în partea laterală a fiecărui piept de pui; păstrați deschiderea buzunarului cât mai mică posibil. Umpleți pieptul de pui cu amestecul și apăsați ușor pentru a le aplatiza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Sare și PiperSare și Piper
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
NuciNuci
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
BolBol
5
Într-o tigaie mare rezistentă la cuptor, încălziți uleiul de măsline până când strălucește. Condimentați puiul cu sare și piper și gătiți la foc moderat, rotind o dată, până se rumenesc, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Transferați tigaia la cuptor și prăjiți puiul timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuptorCuptor
7
Transferați pieptul de pui într-un platou și păstrați-l la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
8
Adăugați sucul de lămâie și stocul în tigaie și gătiți la foc moderat, răzuind orice bucăți rumenite lipite de tigaie. Se fierbe timp de 3 minute. Se amestecă uleiul de nucă, pătrunjelul și restul de nuci tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De NucBucăți De Nuc
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De NucUlei De Nuc
PătrunjelPătrunjel
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Transferați pieptul de pui în farfurii, lingurați sosul de nucă deasupra și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
NuciNuci
SosSos
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista