Pui Umplut Cu Brânză De Capră
Puiul umplut cu brânză de capră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $2.63 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 379 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ulei de nucă, cățel de usturoi, brânză de capră și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui Umplut Cu Brânză De Capră, Pui Umplut Cu Brânză De Capră, și Brânză de capră-Burger umplut cu brânză de capră acidulată-sos de castraveți.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Răspândiți nucile într-o placă de plăcintă și prăjiți timp de 6 minute, până când sunt parfumate.
Se lasă să se răcească, apoi se toacă.
Într-un castron mic, zdrobiți brânza de capră cu coaja de lămâie, usturoiul și jumătate din nuci; condimentează cu sare și piper. Folosind un cuțit mic, tăiați un buzunar în partea laterală a fiecărui piept de pui; păstrați deschiderea buzunarului cât mai mică posibil. Umpleți pieptul de pui cu amestecul și apăsați ușor pentru a le aplatiza.
Într-o tigaie mare rezistentă la cuptor, încălziți uleiul de măsline până când strălucește. Condimentați puiul cu sare și piper și gătiți la foc moderat, rotind o dată, până se rumenesc, aproximativ 6 minute.
Transferați tigaia la cuptor și prăjiți puiul timp de 5 minute.
Transferați pieptul de pui într-un platou și păstrați-l la cald.
Adăugați sucul de lămâie și stocul în tigaie și gătiți la foc moderat, răzuind orice bucăți rumenite lipite de tigaie. Se fierbe timp de 3 minute. Se amestecă uleiul de nucă, pătrunjelul și restul de nuci tocate.
Transferați pieptul de pui în farfurii, lingurați sosul de nucă deasupra și serviți.