Pui Tikka Masala
Chicken Tikka Masala ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 6 și costă 2,57 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 333 calorii, 30g de proteine, și 21g de grăsime per portie. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare indiană. Un amestec de cardamom măcinat, turmeric măcinat, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie - Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Pui Tikka masala , cum se face pui Tikka masala, paneer Tikka masala (sanjeev kapoor), cum se face paneer Tikka masala, și Cel Mai Bun Pui Tikka Masala.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Bateți împreună iaurtul, condimentele, usturoiul și ghimbirul într-un vas mare de copt.
Adăugați puiul și întoarceți-l pentru a acoperi amestecul. Acoperiți și refrigerați timp de cel puțin 8 ore și până la 24 de ore.
Preîncălziți broilerul. Tapetați o tigaie cu hârtie pergament sau folie de aluminiu și periați cu o parte din ghee.
Scoateți puiul din marinată și ștergeți excesul de marinată.
Periați sânii cu ghee și condimentați ambele părți cu sare și piper, după gust. Aranjați pe foaia de copt într-un strat uniform. Se fierbe până se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Scoateți puiul de pe foc și pe o tăietură.
Lăsați puiul să se odihnească 5 minute și tăiați-l în felii groase de 1 inch.
Transferați puiul într-un platou și serviți.
Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant
Indian în meniu? Încercați asocierea cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros_loc. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de fel de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de mâncăruri tradiționale.
![Arome de mere coapte și o spiciness tipic Veltliner se căsătorească pentru a crea un fascinantbuchet de fructe. Pe gust, vinul este moale și suculent, susținut de un fruct finaciditate. Foarte armonios, permițând o băutură perfect netedă. Pur și simplu fermecător!]()
Arome de mere coapte și o spiciness tipic Veltliner se căsătorească pentru a crea un fascinantbuchet de fructe. Pe gust, vinul este moale și suculent, susținut de un fruct finaciditate. Foarte armonios, permițând o băutură perfect netedă. Pur și simplu fermecător!
Aromas of ripe apples and a typical Veltliner spiciness marry to create a fascinatingfruit bouquet. On the palate, the wine is soft and juicy, supported by a fine fruitacidity. Very harmonious, allowing for perfectly smooth drinking. Simply charming!