Pui Thailandez cu nuci de caju

Puiul Thailandez cu nuci de caju ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $2.71 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 36g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 408 calorii. Dacă aveți la îndemână zahăr, ulei de susan, sos de pește și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma nucile de caju, puteți urma acest fel principal cu Budincă de caju de ciocolată neagră cu Crunch de caju confiat ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării asiatice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, care este solid. Rețete similare includ Pui Thailandez Amestecat Cu Nuci De Caju, Rețetă De Pui Picant Cu Nuci De Caju, și Pilaf de orez cu pui și nuci de caju.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de susan într-un wok și adăugați caju. Odată maro, transferați caju într-un castron. Pune deoparte.
Adăugați ardei chile în wok și sir prăjiți timp de 20 de secunde. Se amestecă puiul și se condimentează cu piper și sare după gust. Gatiti puiul pana nu mai roz. Se amestecă sosul de soia, sosul de pește și zahărul. Se fierbe timp de 5 minute sau până când puiul este gătit.
Se amestecă caju și ceapă verde și se amestecă prăjirea timp de 2 minute.