Pui Tandoori La Gratar

Pui Tandoori La Gratar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul Tandoori la grătar. O porție conține 851 calorii, 65g de proteine, și 63G de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $ 2.59 pe portie. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți cayenne, sare, chimen măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare indiană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Pui Tandoori La Gratar, Pui Tandoori La Gratar, și Tandoori Pui La Gratar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aprinde grătarul. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați incizii superficiale în bucățile de pui la intervale de aproximativ 1/2 inch. Într-un vas mare de sticlă sau o tigaie din oțel inoxidabil, combinați sucul de lămâie, apa, sarea și turmericul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
TurmericTurmeric
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați bucățile de pui și întoarceți-le pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
3
Lăsați bucățile de pui să se marineze timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
4
Între timp, într-un castron mic, combinați iaurtul, usturoiul, ghimbirul, coriandrul, chimenul și cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Adăugați la amestecul de pui și lămâie; întoarceți-vă la strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
6
Se lasă la marinat 10 minute.
7
Grătați puiul la foc moderat, ungând cu ulei, timp de 10 minute. Întoarceți și gătiți, lipind cu uleiul rămas, până când tocmai ați terminat, cu aproximativ 10 minute mai mult pentru sâni, 12 pentru coapse și copane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Sugestii de meniu: pâinea plată indiană, cum ar fi naan, este acompaniamentul tradițional al tandoori. Puteți grăta naan cumpărat din magazin sau alte pâini plate, cum ar fi pita sau lavash. Vara, dulceața porumbului la grătar pe știulete face un echilibru frumos cu picantul puiului. O altă opțiune este vinetele, o legumă preferată din India, feliată și la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Pe știuletePorumb Pe știulete
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Pâine PitaPâine Pita
NaanNaan
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
9
Recomandare de vin: mâncăruri picante, cum ar fi această pereche, cel mai bine cu vinuri cu alcool scăzut, aciditate ridicată și o notă de fruct. Încercați un riesling uscat din Oregon, California sau statul New York.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Riesling UscatRiesling Uscat
AlcoolAlcool
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling, și spumante ros_loc. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de fel de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de mâncăruri tradiționale. Cadre Band of Stones Gruner Veltliner cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Cadre trupa de pietre Gruner Veltliner
Cadre trupa de pietre Gruner Veltliner
Aromatic, acest vin conduce cu o margine de citrice sărată cu tonuri de pământ care au indicii exotice de condimente din Africa de Nord. De acolo este o adâncime de iasomie și fructe tropicale frumoase conduse de citrice, care amintesc de stoarcerea unei pene de var peste fructul unei Papaya pe jumătate tăiate. Nu poți ascunde componenta de grapefruit copt atât de prezentă încât ne referim adesea la Squirt...infamul sifon de grapefruit. Acesta este un vin foarte interesant. Are un echilibru armonios de maturitate, dar o tonă de vervă și energie pe palat. O bază de citrice sărate, ghimbir și piper alb se amestecă cu grapefruit, care toate duc la un finisaj savuros plin de mineralitate. Acest vin atinge ambele părți ale spectrului gr Oktsner, luminos, proaspăt și vibrant, împreună cu textura și o plinătate care prezintă ceea ce face ca vinurile albe din Valea Edna să fie unice.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista