Pui Tandoori Fript

Pui Tandoori Fript
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul Tandoori fript. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $1.61 pe portie. O porție conține 176 calorii, 27G de proteine, și 5g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați iaurt de carton, coriandru, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării indiene. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Pui Tandoori Fript, Pui Tandoori, și Pui Tandoori.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 9 ingrediente într-un castron. Se amestecă puiul; acoperiți și marinați la frigider 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
3
Scoateți puiul din marinată, aruncând marinada. Filetați puiul uniform pe frigarui de 4 (8 inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
4
Așezați puiul pe raftul tăvii de broiler acoperit cu spray de gătit. Se fierbe 6 minute; întoarceți frigarui și se fierbe 6 minute sau până se termină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
FrigaruiFrigarui
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Bucătăriiindianasiatic
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista