Această rețetă face 4 porții cu 192 calorii, 14g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână roșii prune, morcov, parmezan și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui Caesar Pitas, salată prăjită de năut și usturoi Caesar pitas, și Salată de pui Caesar cu crutoane de usturoi {și pansament ușor Caesar} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Setați controlul cuptorului la fiert.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Periați ambele părți ale puiului cu 1 lingură de pansament; se presara cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Piper
3
Așezați puiul pe raft în tigaia broiler. Se fierbe 4 până la 6 inci de la căldură 12 până la 15 minute, întorcându-se o dată, până când sucul de pui este limpede când se taie centrul celei mai groase părți (170 buc.f). Se răcește aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Suc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru Pui
4
Tăiați în felii subțiri.
5
Într-un castron mediu, aruncați salata verde, morcovul și brânza cu pansamentul rămas până când sunt acoperite. Umpleți fiecare jumătate de pâine pita cu roșii și pui; se acoperă cu amestec de salată.